WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gratis toegang tot de Maison&Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2020. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Voer tijdens het bestellen de ‘invitationcode’ in, dit is: CBMJ20.

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, je treft er naast de bekende en minder bekende ontwerpers ook de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).

« (RE) GENERATION! » Inspiratiebron Maison&Objet januari 2020
Om haar 25ste verjaardag te vieren, heeft MAISON &OBJET besloten om haar blik op de toekomst te richten en de nieuwste trends in het consumentengedrag van de generaties Y en Z te verkennen. Het hele jaar 2020 zal de M&O in het teken staan van het thema “(Re)Generation”. De januari-editie ontsluiert de behoeften en verwachtingen van een ‘bevlogen generatie’ die is opgegroeid met de crisissen die de economie, het milieu, identiteit en migratie beïnvloedt. De beurs van september zal de schijnwerpers richten op de wensen van de ‘augmented generation’ – een generatie die opgegroeid is met een social media- en internetdieet. Onder begeleiding van het internationale adviesbureau voor stijl en innovatie NellyRodi, zal de MAISON&OBJET alle elementen die de komende 25 jaar veranderingen zullen veroorzaken, onder de loep te nemen. Kom het ontdekken op de M&O…

Reizen naar de beurs
Met de ‘Thalys’ reis je gemakkelijk en snel naar Parijs. Bestel hier je tickets. Vanaf het Gare du Nord reis je via de snelmetro RER B-lijn in ongeveer 20 minuten naar de beurs (halte: Parc des Expositions).

Een hotel in Parijs
Op de website van Promosalons Nederland, kan je met korting een accommodatie boeken bij ‘MagicStay’, een platform voor huurwoningen speciaal voor zakenreizigers. Voor een complete reis op maat (vervoer+hotel) ga je naar reisbureau ‘Anko Zakenreizen’.
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Vraag bij Promosalons Nederland een lijst met de leukste adressen op.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door
Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op Maison&Objet en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kan je de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Voor alle informatie over de beurs kan je terecht op Maison&Objet. Voor vragen kan je terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. info@promosalons.nl

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij