WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gratis kaarten voor Maison&Objet

Na een bewogen jaar voor alle events is het van 9 t/m 18 september weer tijd voor de live editie van Maison&Objet. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Gebruik de volgende invitatiecode bij het bestellen van je tickets: MOS21CBM.

De beurs
Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie en designsector hét evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends.
Op dit moment hebben al meer dan 1.500 merken hun deelname aan de septembereditie bevestigd en uit een online-enquête van Maison & Objet bleek dat 93% van de trouwe bezoekers van de beurs van plan is te komen. De hele branche heeft er duidelijk weer zin in!

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door
Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op mom.maison-objet.com en de sociale mediakanalen.

Voor alle informatie over de beurs kan je terecht op Maison&Objet. Voor vragen kan je terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij