WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gratis kaarten voor Interzum 2021

Interzum gaat dit jaar door in een digitale vorm onder de naam Interzum @home. De toeleveringsbeurs voor de meubel- en beddenindustrie en interieurbouw vindt plaats van 4 t/m 7 mei.

Op het nieuwe digitale platform kunnen alle deelnemers extra internationale aandacht bereiken in combinatie met een digitale beurservaring. Net als bij het fysieke evenement zal de online beurs worden verrijkt met speciale evenementen. Naast drie digitale podia gewijd aan groene slimme materialen, matrasrecycling en trends, worden de vaste elementen materials. cologne-conferentie, productpresentaties van exposanten en de interzum-awards gepresenteerd.

Tijdens de digitale editie zijn er showrooms van exposanten waar producten kunnen worden bekeken, is er sprake van ‘ronde tafelgesprekken’ en ‘virtuele cafés’. Ook zijn er mogelijkheden om kennis uit te wisselen en informatie te verkrijgen over trends.

Matrasrecycling
Dirk van Deursen, innovatiemanager bij CBM, is spreker op het ‘Mattress recycling’ podium en presenteert ‘Pyrolysis recycling initiative for end-of-life mattress waste’ op 7 mei om 11.30 uur. Mis het niet! Op interzum.com vind je het complete programma.

CBM heeft voor haar leden 100 codes beschikbaar om gratis deel te nemen aan de digitale Interzum. Vul het onderstaande formulier in om een toegangscode te ontvangen (na 26 april). Daarmee kun je op de website van Interzum gratis een toegangskaart aanschaffen.

 

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij