WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gezondheid: gratis meten luchtkwaliteit

Wil jij werken aan de gezondheid van je personeel? Dan biedt CBM je nu de mogelijkheid om heel gemakkelijk de luchtkwaliteit in je bedrijf te meten. Met speciale binnenklimaatsensoren wordt de luchtkwaliteit gemeten en kun je meteen bijsturen. Vanuit een persoonlijk CBM-dashboard krijg je inzicht in de luchtkwaliteit van je werkplaats en kantoor én kun je deze zelfs vergelijken met het branchegemiddelde.

De lucht die we dagelijks inademen, bepaalt in belangrijke mate onze gezondheid en prestaties. Luchtkwaliteit (m.n. vochtigheid) beïnvloedt de verspreiding van virussen en zo hebben wij een waarschuwing ingericht op de voorkoming van de verspreiding van virussen zoals COVID-19. (Lees ook ‘Luchtkwaliteit beïnvloedt verspreiding virussen‘)

Koninklijke CBM biedt met Airteq de eerste 100 aanmeldingen het starterpakket ter waarde van €950,- gratis aan! Dit pakket bevat sensoren die de werkplaats goed in kaart brengen. Na een jaar kun je de sensoren terug sturen of houden. Als je ze wilt houden, zijn de abonnementskosten daarna € 25,- per maand met een abonnementsduur van 24 maanden.

Meer informatie is te vinden in deze folder of neem contact op met Dirk van Deursen, Innovatie en energiebesparing. Het aanvragen van het starterspakket kan direct via Arie den Hartog (AirTeq B.V) op nummer 06 20 27 1942 of mail naar AdenHartog@airteq.eu.

Adviseurs

Dirk van Deursen
Adviseur innovatie
  023 515 88 00
mail mij