WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gezocht: Juridische stagiair

Ben jij of ken jij die samenwerkende, aanpakkende, initiatiefrijke en servicegerichte jurist die ervaring wil opdoen in alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee te maken kan krijgen? Solliciteer dan direct naar de functie:

Juridisch stagiair(e)

Functie

Je bent een (bijna) afgestudeerd jurist, die kennis heeft van het arbeidsrecht. Je hebt een praktische en resultaatgerichte instelling en je toont initiatief. Je vertaalt je opgedane theoretische kennis naar praktische adviezen voor het midden- en kleinbedrijf. Samen met drie collega-juristen adviseer je de lidbedrijven over juridische aangelegenheden. De diversiteit van de werkzaamheden en contacten met ondernemers zijn motiverende factoren voor jou.

Organisatie

Koninklijke CBM, brancheorganisatie voor interieurbouw en meubelindustrie, behartigt de belangen van haar leden en zet zich actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken. CBM heeft ongeveer 500 leden. De collectieve en individuele dienstverlening aan de leden wordt verzorgd door een compact en slagvaardig team van 19 medewerkers. Het kantoor is gevestigd op een mooie plek in Haarlem.

Samenwerking, servicegerichtheid en eigen initiatief zijn belangrijke elementen in onze organisatie. Wij werken op een projectmatige manier in een informele cultuur met korte lijnen en een open onderlinge communicatie.

Koninklijke CBM is op veel gebieden actief, zoals:

  • arbeidsvoorwaarden
  • vakopleiding
  • juridische zaken
  • internationaal ondernemen
  • innovatie
  • arbo & milieu

Voorwaarden

Het gaat om een periode van drie à vier maanden voor drie dagen per week. Het exact aantal uren per week wordt in onderling overleg vastgesteld, evenals je stagevergoeding. Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Dick Roodenrijs of Rosa van Bolhuis (tel. 023-5158842) of kijk op www.cbm.nl. Je kunt je cv en motivatie voor 8 maart 2019 sturen naar Koninklijke CBM, t.a.v. mr. D.A. (Dick) Roodenrijs.

Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en solliciteer per direct. Klik hier om te kunnen solliciteren!

 

 

Adviseurs

Dick Roodenrijs
Juridische zaken, pensioen en arbeidsvoorwaarden.
  023 515 88 00
mail mij

Rosa van Bolhuis
Juridische zaken en arbeidsvoorwaarden
  023-5158800
mail mij

Allard Moolenaars
Juridische zaken en arbeidsvoorwaarden.
  023 515 88 00
mail mij