WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Finsa gastheer voor Jong Management studie-netwerkreis

Hoe mooi is het voor een platenleverancier om je collega’s je producerende bedrijven te laten zien? Het overkwam onlangs Finsa. Jong Management bracht een tweedaags bezoek aan de spaanplaat- en MDF fabrieken van Finsa* in Santiago de Compostella, Spanje.

De Jong Management-leden kregen enorme fabrieken te zien, waar de volledige productie is ondergebracht. Onder andere de houtzagerij, gemelamineerd spaanplaat, verschillende gefineerde MDF-soorten en het coaten van melamine. Ook kan Finsa  met haar geautomatiseerde productieproces kastonderdelen maken die voorzien zijn van boringen en montageonderdelen.

De JM-leden zijn gastvrij ontvangen en mochten de hele fabriek zien en alles vragen aan de medewerkers (zie onderstaande foto’s). Verdere vragen konden worden beantwoord door JM-leden werkzaam bij Finsa, die enthousiast het proces van de productie en platen uit wisten te leggen.

Ook was er ook ruimte voor ontspanning en netwerken onder de JM-ers. Een bezoek aan de Kathedraal van Santiago en het fietsen door Porto waren activiteiten tijdens de studiereis. Al met al een reis om niet te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar! Er wordt al weer nagedacht over een bestemming voor volgend jaar.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek één van onze interessante JM-activiteiten en sluit je aan bij deze leuke (jonge) netwerkclub!

*Finsa – een pionier op het gebied van de fabricage van spaanplaat en MDF. FINSA heeft vele van de goede eigenschappen van het materiaal in hun organisatie opgenomen: de veelzijdigheid, betrouwbaarheid, de persoonlijke betrokkenheid, het comfort en de warmte die het de samenleving biedt.
Hun uitgebreide productassortiment omvat: houten bladen, spaanplaat, superPan-platen, MDF-platen, met melamine gecoate platen, met houtfineer veredelde platen, fineer, laminaatvloeren, onderdelen voor meubels, lijmen en daar komt elke dag weer wat bij.

Adviseurs

Katja Jonker
P&O, events & vakopleiding
  023 515 88 42
mail mij