WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Even voorstellen: Dirk van Deursen – adviseur innovatie

Mijn passie voor meubels, design en architectuur doorkruist mijn hele leven. Als kleine jongen stond ik al in weer en wind te timmeren. Uiteindelijk ben ik in Delft beland, niet als toekomstig architect maar ik wilde jachten gaan ontwerpen. Begonnen met scheepsbouw maar later werktuigbouwkunde en industrieel ontwerp.

Het was mijn vader als arts die mij richting medische technologie deed bewegen, en ik heb mij eind jaren negentig gespecialiseerd als zitexpert 

in de biomechanica. Mijn carrière tot 2015 was als ondernemer met diverse innovaties in de zit- en ligmarkt. Mijn laatste stations hebben zich met name toegelegd op het financieren van innovatietrajecten.

Ik wil mijn ervaring rondom technologische innovaties, innovatietrajecten, samenwerkingen, financieringen (publiek en privaat) graag inzetten voor de leden van CBM. Ik word daarbij met name gedreven door het maatschappelijke doel en de impact (Sustainable Development Goals) die het op kan leveren.

Hopelijk kunnen we snel kennis maken en wellicht concreet aan de slag met een van de uitdagende thema’s waar we mee te maken hebben als sector, als ondernemer en als mens?

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij