WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Een nieuw jaar, een nieuw premievoorstel

Aan het eind van het jaar zijn vaak verzekeraars bezig premieverhogingen, verhogingen van eigen risico’s en andere wijzigingen voor 2019 aan het doorvoeren. Niet alleen verhogingen van ‘autopremies’ maar ook premies voor ‘brandverzekeringen’ en vooral ‘ziekteverzuim’ zorgen voor onaangename verrassingen. Zonder dat er veel geclaimd is kunnen premies aanzienlijk worden verhoogd.

De CBM collectiviteiten via Vanbreda Risk & Benefits hebben al bij verschillende leden voor enorme besparingen of geringe verhogingen van premies gezorgd.

Voor Motorrijtuigen is op basis van de meest recente kopie polis, inclusief de verhoogde premie, een alternatief te berekenen. Brandverzekeringen kun je het verlengingsvoorstel samen met risico informatie bespreken met ‘Vanbreda’ om toe te werken naar een alternatief voorstel.
Ziekteverzuim kan op basis van het verlengingsvoorstel van huidige verzekeraar en de verzuim percentages van 2016, 2017 en 2018 (van uw Arbodienst) al snel een concurrerend voorstel worden gemaakt.

Om hiervan gebruik te maken kun je mailen naar cbm@vanbredanl.com of contact opnemen met Jeroen Mol (accountmanager Vanbreda) 06-51594966.
Natuurlijk kan je ook contact opnemen met Quirijn van Rooij.

Adviseurs

Quirijn van Rooij
Account Manager
  023 515 88 00
mail mij

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij