WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Economische missie met ministers Van Nieuwenhuizen (I&W) en Van Engelshoven (OCW) 

Wil je zakendoen in Duitsland, bestaande contacten uitbreiden of een innovatiesamenwerking starten? RVO organiseert van 19 tot en met 23 mei een economische missie naar Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg, op het gebied van scheeps- en jachtbouw en de creatieve industrie. Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, leidt het deel dat gericht is op de scheeps- en jachtbouw. Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, leidt het deel dat in het teken staat van de creatieve industrie.

De missie is tegelijkertijd met het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen aan de deelstaten Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg van 20 tot en met 22 mei. Zij zullen aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Voor wie?
Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van Scheeps- en jachtbouw (19 t/m 23 mei)

  • Aanmelden: Sluitingsdatum is vrijdag 5 april. Meld je hier aan.
  • Deelname kost € 950 per organisatie (maximaal 1 deelnemer per organisatie)
  • Voor de sector scheeps- en jachtbouw geldt een beperkte capaciteit. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, sluit de aanmeldtermijn mogelijk eerder.
  • Reis-en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Bij de hotels zijn prijsafspraken gemaakt waar je na inschrijving gebruik van kunt maken.

RVO vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan deze missie.

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marianne van Male, projectleider economische missies: marianne.vanmale@rvo.nl

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij