WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Duurzame inzetbaarheid: vakkennis en persoonlijke ontwikkeling

CBM zet vol in op het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dat doen we samen met sociale partners en het Expertisecentrum Meubel. Onze adviseurs duurzame inzetbaarheid, Miranda Oosdijk en Anouk van Stipriaan, ondersteunen leden bij het aansturen op een gezond en wendbaar bedrijf met vitale werknemers.

De DI-adviseurs maken samen met jou een bedrijfsscan en een plan van aanpak. Als intensievere begeleiding door een externe partij door de adviseurs wordt geadviseerd , dan kun je als bedrijf tot € 2.500 subsidie op bedrijfstrainingen of andere trajecten krijgen als deze gericht zijn op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

We ondersteunen werkgevers, maar ook werknemers kunnen extra ondersteuning krijgen, zodat zij zelf aan de slag gaan met hun gezondheid en ontwikkeling. Vanuit het project ‘Schaven aan jouw toekomst’ (www.schavenaanjouwtoekomst.nl) versturen we volgende week weer posters en folders naar alle ondernemingen in onze sector, met het verzoek deze in het bedrijf op te hangen en te verspreiden om het onderwerp onder de aandacht van werknemers te brengen. Op deze manier stimuleer je jouw werknemers om zelf met hun gezondheid en ontwikkeling aan de slag te gaan.

De komende maanden informeren we medewerkers over hoe belangrijk het is om vakkennis op peil te houden, je persoonlijk te ontwikkelen en hoe je dat kunt doen. Ook gaan wij dieper in op welke voordelen het biedt voor jou als ondernemer, als medewerkers hier zelf mee aan de slag gaan, en hoe jij en/of de DI-adviseurs hen daarbij kunnen helpen.

Het is erg belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers, in verband met de wendbaarheid van je bedrijf en het verbeteren van kwaliteit van je producten en service. Maar ook om als werkgever aantrekkelijk te zijn en te blijven. Nogmaals, we helpen je graag dit te realiseren.

Wil jij hier meer over weten?, Maak meteen een afspraak via 023 5158880 of vanstipriaan@cbm.nloosdijk@cbm.nl.

Adviseurs

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij