WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Duurzame inzetbaarheid: nu belangrijker dan ooit

CBM investeert samen met ECM en de vakbonden in de bevordering van gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling van werknemers, zodat je als onderneming wendbaarder wordt in deze crisis en goed voorbereid bent voor de toekomst en de nieuwe economie. Gezonde en vakbekwame medewerkers leveren ook de werkgever voordelen op.

Duurzame inzetbaarheid is nu belangrijker dan ooit. Dus schaven aan jouw toekomst is het motto.
De coronacrisis heeft eens te meer duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om een goede gezondheid te hebben. Niet alleen nu maar zeker ook in de toekomst. We zien dat het werk veranderd en er nieuwe productietechnieken worden ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is de CNC cutter.

Met het project ‘Schaven aan jouw toekomst‘ bieden wij werkgevers en werknemers de mogelijkheid en instrumenten om in die veranderingen mee te kunnen. Onze adviseurs bespreken graag met de bedrijven hoe je samen met je personeel invulling kunt geven aan de vier thema’s: gezondheid, vakkennis, arbeidsomstandigheden en geldzaken. Schroom niet om hen te benaderen. Dat kan via 023-515 8880 of info@schavenaanjouwtoekomst.nl.

Ondersteuningspakket Meubel en Interieurbouw
Op 16 juni hebben sociale partners in de meubelindustrie (Koninklijke CBM, FNV en CNV vakmensen) overeenstemming bereikt over een concreet ondersteuningspakket voor ondernemers en medewerkers in de meubelindustrie en interieurbouw. Lees meer

Om werknemers ook zelf de mogelijkheid te geven om aan hun gezondheid en ontwikkeling te werken is voor hen de website www.schavenaanjouwtoekomst.nl ontwikkeld. Om deze site onder de aandacht te brengen bij medewerkers sturen wij vanuit het project ’Schaven aan jouw toekomst’ via de mail een nieuwsbrief naar de bedrijven met het verzoek om deze naar de medewerkers door te sturen.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij