WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Duurzame inzetbaarheid hot item onder werkgevers

Sinds 2020 investeert CBM samen met het Expertisecentrum Meubel (ECM) en de vakbonden FNV en CNV vakmensen meer dan ooit in gezonde bedrijven en mensen in de Interieurbouw en Meubelindustrie.
Met behulp van de duurzame inzetbaarheidsadviseurs Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk en in samenwerking met de adviseurs van ECM (Joost Verbeek en Marcella Appeldoorn) is het mogelijk werkgevers te helpen om te werken aan een goede bedrijfsvoering waarbij vitale en gezonde medewerkers aan de slag gaan met hun (persoonlijke) ontwikkeling. Zij bieden onder andere ondersteuning op het gebied van personeelsbeleid en het voeren van medewerkersgesprekken.

CBM-leden zetten in op Gezondheid en Ontwikkeling
In 2020 hebben meer dan 80 bedrijven zich aangemeld voor de gezondheidscheck of hebben in ieder geval werk gemaakt van het bevorderen van de inzetbaarheid van medewerkers. Daarnaast hebben zich in de eerste 4 maanden van 2021 al meer dan 125 bedrijven aangemeld om met één of meerdere onderwerpen van duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Dit betekent ook dat naar verwachting duizenden werknemers hier de vruchten van kunnen plukken.

We vinden het fantastisch om te zien dat leden het belang van goed werkgeverschap en gezonde medewerkers inzien en oppakken. Ondanks corona of misschien wel juist door corona.
Door aandacht aan de medewerkers te besteden, wordt behalve de inzetbaarheid ook hun betrokkenheid vergroot

Dus: vooral zo doorgaan!

Wil jij ook met de gezondheid en ontwikkeling van je mensen aan de slag of wil je aan een verdere professionalisering van je bedrijfsvoering werken, laat het Miranda (oosdijk@cbm.nl) of Anouk (vanstipriaan@cbm.nl) dan weten.

Verwijs medewerkers ondertussen naar de website www.schavenaanjouwtoekomst.nl, zodat ze zelf ook alvast aan de slag kunnen gaan. De komende periode zal op deze site vooral aandacht gegeven worden aan het thema ‘Gezondheid’.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij