WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Digitale cursus Veilig en Gezond werken in 2022

Op grond van de Arbowet moet de werkgever de werknemer voorlichten over de risico’s van het werk. Die verplichting staat ook in de cao waar het nieuw aangenomen werknemers betreft. In samenwerking met de Houthandelbranche organiseren wij de digitale cursus Veilig en Gezond werken. De cursus wordt gegeven door Freeway Arbo Advies en behandelt de belangrijkste risico’s uit de meubelindustrie, interieurbouw en de houthandel. In 2022 zijn, vanwege grote belangstelling, weer nieuwe data gepland:

12 januari 2022
26 januari 2022
9 februari 2022
23 februari 2022
9 maart 2022
30 maart 2022

Op alle hierboven genoemde dagen betreft het een ochtendsessie (08.00 uur tot 10.00 uur).

De kosten bedragen € 75,- excl. BTW per persoon voor CBM-leden. De cursisten krijgen na het volgen van de cursus een door een veiligheidskundige ondertekend certificaat. Hiermee kan je aan de inspectie aantonen dat er is voorgelicht. De kosten zijn dit jaar terug te vragen bij ECM (Expertisecentrum Meubel), neem hiervoor contact op met het ECM.

Het minimum aantal om de cursus doorgang te laten vinden is 6 personen. Het maximum 12. Bij te weinig deelnemers zal de organisatie 7 dagen van tevoren annuleren.

Het uiterste inschrijfmoment is 1 week voor de betreffende cursusdatum. Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 5 werkdagen voorafgaand aan de cursusdag. Tot 4 dagen voor aanvang cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht. Bij afmelding 1 dag voor aanvang cursusmoment en/of op dezelfde dag en/of bij ‘No Show’ wordt 100% in rekening gebracht. Bij ECM kunnen de kosten uiteraard alleen teruggevraagd worden als de cursus ook daadwerkelijk is gevolgd.

Aanmelden kan rechtstreeks bij Freeway Arbo Advies: info@freewayarboadvies.nl

Bij online cursussen voor eigen groepen (vanaf 3 tot maximaal 10 deelnemers ) zijn de kosten € 525,-. Bij minder dan 3 deelnemers graag aanmelden voor de reguliere onlinecursus. Ook is het mogelijk om per individueel bedrijf in-company fysieke cursussen af te spreken en af te nemen. Prijs hiervan is op te vragen bij Freeway Arbo Advies.

Adviseurs

Nelleke Versloot
Arbo, milieu & MVO
  023 515 88 00
mail mij