WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Extra dagen cursus Veilig en Gezond werken

In verband met grote belangstelling zijn er meer data gepland voor de digitale cursus Veilig en Gezond werken:

• 18, 19, 21 en 25 mei van 15.00 uur tot 17.00 uur
• 21 en 25 mei van 8.00 uur tot 10.00 uur

Op grond van de Arbowet moet de werkgever de werknemer voorlichten over de risico’s van het werk. Die verplichting staat ook in de cao waar het nieuw aangenomen werknemers betreft. In samenwerking met de Houthandelbranche organiseren wij de digitale cursus Veilig en Gezond werken. De cursus wordt gegeven door Freeway Arbo Advies en behandelt de belangrijkste risico’s uit de meubelindustrie, interieurbouw en de houthandel.

De kosten bedragen € 60,- excl. BTW per persoon voor CBM-leden (en voor niet-leden € 90,- excl. BTW). Deze kosten zijn terug te vragen bij ECM (Expertisecentrum Meubel). Het minimum aantal om de cursus doorgang te laten vinden is 8 personen. Het maximum 10. De cursisten krijgen na het volgen van de cursus een door een veiligheidskundige ondertekend certificaat. Hiermee kan je aan de inspectie aantonen dat er is voorgelicht.

Aanmelden kan bij Nelleke Versloot via versloot@cbm.nl. Er is ook de mogelijkheid voor in-company trainingen. Aanmelden voor de in-company trainingen kan rechtstreeks bij Freeway Arbo Advies: info@freewayarboadvies.nl

Adviseurs

Nelleke Versloot
Arbo, milieu & MVO
  023 515 88 00
mail mij