WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Diepgravend verbinden tijdens netwerkdag 2019

Donderdag 20 juni was het Bouw&Infra Park het decor van de jaarlijkse CBM-netwerkdag. Van kleine puzzeltjes tot grote graafmachines wisten zo’n zestig leden de uitdagingen te overwinnen. Het actieve deel werd voorafgegaan door een indrukwekkende lezing van Arjan Erkel, die de groep meenam in de gebeurtenissen van zijn lange ontvoering in Dagestan.

Arjan Erkel is maar liefst 20 maanden lang ontvoerd geweest. De ontvoering zelf was ijzingwekkend en leek op een scene uit Pulp Fiction. Daarna werd Arjan in een ruimte van 1,5 bij 2 meter opgesloten. Onder erbarmelijke omstandigheden moest hij leren omgaan met zijn situatie en zijn ontvoerders. Zonder te weten hoe en of hij ooit vrij zou komen. Toch vond Arjan de motivatie om verder te leven, de situatie beter te maken en verbinding te maken met zijn ontvoerders zonder zichzelf te verloochenen. Zijn persoonlijke verhaal maakte diepe indruk op de zaal: “Een spreker met een indrukwekkend verhaal”, “Interessant en goed verhaal” waren een paar van de reacties.

Na een korte pauze met een verfrissend ijsje werd het programma vervolgd door een dynamisch spel waarin iedereen elkaar in korte tijd beter leerde kennen. Over het hele terrein van het Bouw&Infra Park lagen de opdrachten verspreid. Van kleine puzzels naar het bedienen van kleine en grote graafmachines. De diverse talenten kwamen al snel boven en verschillende leiderschapsskills werden spontaan zichtbaar. “Het was erg leuk dat je elkaar op een andere manier leert kennen”, aldus een van de deelnemers.

Ieder team was hard aan het werk om de meeste “waarde” te verdienen. Het team dat uiteindelijk gewonnen heeft, gebruikte als beste elkaars kwaliteiten. De prijsuitreiking was tijdens de borrel en de heerlijke bbq.

De volledige serie foto’s verschijnt binnenkort op de website.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij