WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Coesel Collection voor 10e keer op Meubelbeurs Brussel

Het is bijna zover, van zondag 3 tot woensdag 6 november is Meubelbeurs Brussel (MBB) het verzamelpunt voor alle meubelnoviteiten. Onder de exposanten zijn dit jaar veel nieuwkomers, maar ook terugkerende bedrijven zoals Coesel Collection, die voor de tiende keer aanwezig is.

Om als aankoper efficiënt de beurs met zo’n 300 exposanten en zeven hallen te bezoeken is de Meubelbeurs ingedeeld in verschillende stijlsegmenten. Zo staat ‘City’ voor drie hallen met trendy en eigentijdse meubelen en zitmeubelen. In ‘City’ bieden internationale topfabrikanten uit het brede middensegment de eigen producten en collecties aan, waaronder Het Anker Meubelindustrie, al bijna 30 jaar een terugkerend bedrijf op de beurs!
Brussels by Night’ is de hal voor de slaapspecialisten. De belangrijkste Belgische beddingindustrie en talrijke buitenlandse specialisten tonen hun laatste nieuwe ontwikkelingen op het vlak van slaapcomfort.
Mozaïek’ is de vlag waaronder het instapsegment van de markt zich presenteert. Mooie meubelen en zitmeubelen voor een strak budget. Een verkoopbaar aanbod waarvoor de belangstelling onder consumenten steeds groter wordt.
In ‘Fusion’ staat sfeervol wonen centraal. Een segment dat laat zien dat romantisch en landelijk wonen niet ouderwets hoeft te zijn. De uitstraling wordt weliswaar strakker, maar de warme sfeer blijft behouden. Hier zijn onder andere CBM-leden Nijwie Furniture / Le Chair, Richmond Interiors en Ronald Verdult Design te vinden.
In ‘Holland à la Carte’ staat de Nederlandse woonindustrie centraal. Waar bij andere segmenten de woonsfeer het bindende element is, geldt hier Nederlands fabricaat als het centrale thema. Bezoekers treffen hier uiteenlopende Nederlandse collecties aan. Exposanten laten op ‘Holland à la Carte’ zien, dat woonproducten uit Nederland ook buiten de eigen landsgrenzen succesvol zijn. In deze hal staan ook CBM-leden Gealux Furniture en Kluskens Meubelcreaties.
Square’ is het segment van strakke collecties voor een strakke prijs. Origineel design voor tijdloos moderne interieurs, met vaak strak afgewerkte meubelen en verrassende kleinmeubelen van Europese fabrikanten. CBM-lid Coesel Collection staat dit jaar voor de tiende keer op Meubelbeurs Brussel. De collectie van dit bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid en ook dit jaar belooft Coesel weer diverse noviteiten mee te nemen. ‘Benieuwd hoe combinaties van eiken, ebony, wenge, brons en goud eruit zien? Ga dan vooral kijken’, aldus de mysterieuze omschrijving van de firma uit Uitgeest.

Niet geheel onbelangrijk; in ‘Square’ is elk jaar de trendy Meubelbeurs Bar prominent aanwezig. In dit bijzondere rustpunt op de vaak hectische beursvloer staat de inwendige mens centraal. Andere gratis bars zijn onder meer te vinden in ‘Brussels by Night’ en in ‘Holland à la Carte’.

Meubelbeurs Brussel 2019
zondag 3 tot woensdag 6 november 2019
Brussels Expo
meubelbeurs.be

 

 

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij