WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM Netwerkdag: teamwork, lol en inspiratie

Het Nationaal Militair Museum in Soest was op woensdag 8 september de plek waar we elkaar eindelijk weer live konden ontmoeten! Wat een topsfeer was er en zo fijn om weer met een grote groep leden samen te komen.

Het stralende zonnetje zorgde voor een extra positieve sfeer. Toch ging de groep 1,5 uur naar binnen voor een presentatie en museumbezoek. De presentatie werd gegeven door Majoor der mariniers John Stolk. Vanuit zijn ervaring bij defensie en het bedrijfsleven én gevoed door diverse medische studies, kreeg de zaal allerlei tips & tricks over het effect van je fysieke houding op je mentale prestatie.

Het militaire materieel in de museumzaal maakt grote indruk, maar het was al snel tijd om te beginnen aan het actieve deel van de middag. Door opdrachten goed uit te voeren, vragen te beantwoorden en vooral slim te zijn, werd materiaal verzameld voor het bouwen van een zo hoog mogelijke constructie. Het teamwork en communicatie tussen de teams zorgden voor grote resultaten, veel lol en veel contact onderling. Een ritje in een rupsvoertuig door het zanderige landschap was een ander hoogtepunt.

Na afloop werden de koude drankjes verwelkomd en er werd goed gebruik gemaakt van de heerlijke barbecue. De zon ging al onder toen de laatste leden huiswaarts keerden.

Alle foto’s zijn volgende week beschikbaar, hieornder al een klein voorproefje

Alle aanwezigen op de netwerkdag hadden een groen vinkje in de coronacheck app of werden ter plekke negatief getest.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij