WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM Jong Management eindelijk weer live bij elkaar

Afgelopen donderdag vond er eindelijk weer een live Jong Management event plaats. Het event was georganiseerd op een bijzondere locatie: Metropole Classic Cars in Druten, waar Frans van Haren (eigenaar Excluton B.V. en Quote 500 lid) zijn privécollectie klassieke, vintage en exclusieve automobielen heeft ondergebracht.

Lars van Gruythuisen opende het event, waarbij uiteraard aandacht werd gevestigd op de coronaregels, en hij inging op deze bijzondere tijd. De nieuwe leden en proefleden van Jong Management werden daarna nog bij naam genoemd.

Na deze aftrap nam Dirk van Deursen, Innovatiemanager bij CBM, de groep mee in de energietransitie, circulaire economie en de Branche Innovatie Agenda. Kortom, de onderwerpen waar CBM zich voor inzet binnen de branche en waarbij Dirk en CBM veel input kunnen gebruiken.

Daarna was het tijd voor een rondleiding. Raymond Janssen nam iedereen mee de toonzaal in waar ongeveer 180 auto’s, busjes en motoren opgesteld stonden. Hij wist veel te vertellen over de auto’s die er stonden: hij stond stil bij de geschiedenis van de auto’s, bij de vorige eigenaren maar vertelde ook wat welke auto bijzonder maakt.
Hij ging in op de ruilhandel en de veilingen die georganiseerd worden en over het verschil tussen collector’s items en zakelijke aankopen. 

Na ruim een uur genieten van al het moois stond in de ruime, lichte zaal het diner klaar. Hier werd zeker even nagepraat over de auto’s, maar ook over het laatste halfjaar. Wat corona betekent voor de bedrijven en de medewerkers. De avond werd met een goed gevoel afgesloten en men kijkt al weer uit naar het volgende event.

 

 

 

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij