WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM-Incassodienst: naamswijziging kredietverzekering

Meerdere CBM-leden maken gebruik van de branchepolis kredietverzekering, Om het risico af te dekken dat klanten facturen niet kunnen betalen als gevolg van (vermoedelijke) insolventie kan een branchepolis kredietverzekeringen worden afgesloten. CBM heeft hiervoor een raamovereenkomst afgesloten met Euler Hermes, zodat het voor leden mogelijk maakt is deze branchepolis met specifieke voorwaarden af te sluiten.

Per 28 maart 2022 krijgt Euler Hermes een nieuwe merknaam, namelijk Allianz Trade. Met deze nieuwe naam profiteren klanten nog meer van de reputatie en kracht van de Allianz-groep en van hun uitgebreide, wereldwijde kennis- en expertisenetwerk en blijft men goed op de hoogte van technologische veranderingen.

Voor meer informatie hierover of het verkrijgen van een advies op maat over de branchepolis kredietverzekering kun je terecht bij Input Adviesgroep (015 361 87 69 of 06 517 55 471). Input is een gespecialiseerd makelaar op het gebied van kredietverzekeringen en kan je helpen om verliezen te voorkomen die veroorzaakt zijn door wanbetaling.

Je kan ook altijd contact opnemen met iid@cbm.nl  / 023-5158840. Ook als je openstaande facturen op ‘no cure no pay basis’ ter incasso wilt geven.

Zie voor verdere informatie over deze kredietverzekering en de diensten van de Incassodienst.

Adviseurs

Loes Elbersen
Incassodienst / administrateur
  023 515 88 40
mail mij

Brigit Schilder
Incassodienst / administratie
  023 515 88 40
mail mij