WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Bezoek De Vries Trappen

Het stond al een tijdje op het verlanglijstje van Jong Management: QRM – Quick Response Manufacturing. 30 maart jl. was het dan zover een bezoek aan een bedrijf met QRM-ervaring!

De Vries Trappen in 2014 gestart met QRM is dus zo’n bedrijf met ervaring. Fijn dat ze zo gastvrij waren om een groep jonge managers uit de Meubel te ontvangen. Samen met Censor, betrokken bij het QRM-project, gaf De Vries een mooi beeld van de ontwikkelingen binnen het bedrijf sinds de invoering van QRM. Resultaten als de opslag van trappen van 3500 stuks naar 200 stuks, een stijging van de omzet (sinds 2015) met 150% en een daling van de doorlooptijd van 18 dagen naar anderhalve dag, is niet niets en redelijk een succes te noemen. De nieuwsgierigheid bij JM was gewekt. Censor liet de aanwezigen ervaren wat de basis is van QRM. Al met al een reden om de workshop QRM of het project Slimmer werken van ECM te gaan volgen.

Bij de rondleiding kregen we de ervaring dat er voornamelijk rust heerste in de werkplaats en dat op kantoor in teams wordt gewerkt. Geen aparte afdelingen meer, maar samenwerking tussen de verschillende vakgebieden waardoor er binnen het bedrijf meer synergie is. De Vries Trappen wordt bedankt voor zijn openheid en gastvrijheid. Het bezoek heeft zeker bijgedragen tot stimulering bij de jonge ondernemers om zelf met QRM aan de slag te gaan.

Kijk hier naar een sfeerimpressie van deze dag. 

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij