WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Bedrijfsbezoek Jong Management bij Quik’s in Hedel smaakt naar meer

Donderdag 21 oktober was het laatste Jong Management event van dit jaar. Na jarenlange voorbereiding (want corona) vond eindelijk ons bedrijfsbezoek bij Quik’s Quality Potatoes in Hedel. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 85 jaar en is een betrouwbare partner van klanten in retail, foodservice en food industry. Dagelijks leveren ze tal van onbewerkte aardappelen en koelverse aardappelproducten en -specialiteiten en ze zorgen er samen met de medewerkers voor dat consumenten in binnen- en buitenland elke dag kunnen genieten van smakelijke aardappelen. Quik’s staat voor jarenlange traditie en constante kwaliteit, voor variatie, vernieuwing en verbetering.

Op het bedrijf werden we welkom geheten door Wim Paans. Paans is, na jarenlang gewerkt te hebben in de meubelbranche, zo’n 7 jaar geleden aan de slag gegaan bij Quik’s Quality Potatoes. Wim was ook een trouw lid van Jong Management en een aantal JM-leden zijn er al lang genoeg bij om herinneringen op te halen met Wim.
Na een korte presentatie werd de groep opgedeeld en kregen we een rondleiding door het bedrijf. We bezochten het gedeelte van het bedrijf waar de onbewerkte aardappels binnenkomen. De aardappels worden twee maal gewassen (dit gebeurt alleen bij Quik’s) en daarna worden de aardappels handmatig gesorteerd. Er is bewust een keuze gemaakt om hiervoor het menselijk oog te gebruiken omdat er dan minder uitval is dan het geval is als het door robots wordt gedaan. Daarna hebben we het nieuwe gedeelte van de fabriek bezocht waar de aardappels gesneden worden en ze als diverse specialiteiten worden verpakt.

De dag werd afgesloten met een diner in het plaatselijke restaurant in Hedel; Restaurant Herberg De Zwaan. De eigenaar en collega’s hadden hun best gedaan om een mooie maaltijd op tafel te zetten. En inderdaad, met de aardappelen van Quik’s.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij