WORD LID BEL ONS MAIL ONS

ALV 2019: resultaten, plannen, race-auto’s en vliegtuigen

Donderdag 12 december was het buiten steenkoud in Lelystad. Binnen in het Aviodrome was het hartverwarmend om met zoveel CBM-leden bij elkaar te zijn en het jaar 2019 uit te luiden. Voorzitter Marcel Horjus, penningmeester Edo de Lange en directeur Kees Hoogendijk gaven de behaalde resultaten weer, evenals de plannen voor het komende jaar. De leden hebben hiermee ingestemd.

Nadat CBM business partners en relaties aansloten bij de leden, werd de groep van maar liefst 150 aanwezigen onder begeleiding van voormalige piloten en onderhoudsmensen rondgeleid door het luchtvaartmuseum. Weer terug in de Uiverzaal gaf Robert Doornbos een lesje “racen in de Formule-1 en Indy-car”. Met veel energie en met illustratieve filmbeelden werd duidelijk dat er een enorme organisatie nodig is om, bijvoorbeeld, Max Verstappen zijn kunsten te kunnen laten vertonen op circuits over de hele wereld. Robot Pepper “praatte” de sprekers aan elkaar en liet zien dat robotisering ook bijna menselijke kanten kan hebben. In de museumzaal werd nog volop genetwerkt onder het genot van een hapje en een drankje. 

“De lezing van Robert Doornbos vloog voorbij, wat een verhaal!”
“Ik vond de ALV verrassend. Als je op het event komt denk ik toch altijd weer ‘wat een leuk clubje’, moet ik vaker doen.”

Lees de Speech Marcel Horjus – Voorzitter CBM. De foto’s zijn hier te bekijken.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij