WORD LID BEL ONS MAIL ONS

ALV 2018: samen sterker!

Voor een bomvolle zaal sprak voorzitter Marcel Horjus op donderdag 6 december de ALV van CBM toe. De lezing werd voorafgegaan door een rondleiding in de fabriek van Donkervoort sportwagens. “Clean en lean” zijn daar de kernwoorden. De monteurs van deze exclusieve sportwagens genoten van de belangstelling van de leden en relaties van CBM.

Bij CBM staat de maakindustrie hoog in het vaandel. Onze branche heeft zware tijden gekend die niet voor alle leden al voorbij zijn. Het overgrote deel is echter al weer goed op weg. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van energiebesparende maatregelen en de transitie naar circulair ondernemen. De werkgelegenheid groeit hard en in de meeste sectoren wordt het steeds moeilijker om goede vaklieden te vinden. CBM zet zich, samen met het Expertisecentrum meubel, in om de instroom in de vakopleidingen op peil te houden en waar mogelijk te intensiveren. Er komt veel op onze leden af die met bezieling en passie de meest prachtige producten maken.

Na deze motiverende woorden nam Bjorn Kuipers de zaal mee in de wereld van voetbal, scheidsrechters, video-arbitrage en WK-wedstrijden én in het reilen en zeilen als ondernemer van eigen Jumbo-supermarkten. Enthousiast, gedreven, ad-rem en met humor boeide Bjorn Kuipers de aanwezigen tot de laatste minuut.

Daarna werd er nog lang en goed nagepraat onder het genot van hapjes en drankjes. De volledige fotoreportage verschijnt binnenkort op deze website.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij