WORD LID BEL ONS MAIL ONS

12 cent korting voor leden van Members Benefits

Alle CBM-leden zijn automatisch lid van Members Benefits. Met de Fleetcard en Essocard krijg je 12 cent korting (inclusief btw) op elke liter benzine, diesel en LPG.

Diesel Card Service biedt bedrijven de mogelijkheid aanzienlijke besparingen te realiseren op de brandstofkosten. Met de Fleetcard kun je terecht bij 1.200 tankstations in de Benelux, waaronder bekende merken als Tinq, Tamoil, Gulf, Lukoil en Avia. Daarnaast kun je dit netwerk nog eens uitbreiden met ruim 300 Esso tankstations, beschikbaar met de Essocard. De korting ontvang je op het gehele Fleetcard en Esso netwerk, dus bij alle aangesloten locaties!

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Korting: Met de Fleetcard en de Esso tankkaart krijgt je 12 cent (inclusief btw) korting per liter brandstof (benzine, diesel en LPG). De korting wordt verrekend vanaf de GLA (de gemiddelde landelijke adviesprijs);
  • Betaalgemak: Met de tankkaarten worden alle transacties wekelijks verstuurd op één overzichtelijke factuur. Alle rekeningen worden geleverd in een btw-aftrekbaar formaat.
  • Veilig: De tankkaarten kunnen gebruikt worden in combinatie met een geheime pincode en er kan uitsluitend brandstof mee getankt worden. Bovendien kun je binnen 24 uur je transacties controleren via “Velocity”, het online beheerssysteem van DCS. Misbruik is hierdoor nagenoeg uitgesloten;
  • Netwerk: Met de Fleetcard en de Esso tankkaart kun je met korting tanken bij ruim 1.500 tankstations in de Benelux. Tevens kun je met je Esso tankkaart zonder korting tanken bij het netwerk van Shell;
  • Kosten: Het eerste jaar worden er geen kaartkosten in rekening gebracht. Na het eerste jaar bedragen de kaartkosten €2,50 exclusief btw per jaar per kaart.

Bij DCS hoef je geen minimumhoeveelheid te tanken, er is geen contract met een opzegtermijn en je betaalt in het eerste jaar uitsluitend de getankte brandstof.

Het aanvraagformulier kun je vinden op de website van Members Benefits. 

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij