WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Zollinger Arnhem BV

Zollinger Interieurbouw is een landelijk werkende onderneming, gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk interieurs.

Wij realiseren voor en met onze opdrachtgevers interieurs op maat, waarbij kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid belangrijke kernwaarden zijn. Sinds 1937 werken wij aan de meest uiteenlopende meubel- en interieuropdrachten en onderscheiden ons al geruime tijd als producent van haalbare en uitdagende interieurobjecten en projecten.

Wij kennen de markt en haar partijen in de segmenten kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, bankwezen, hotels, restaurants, wellness, winkels en woningen.

Afhankelijk van de vraagstelling richt onze expertise zich op het bedenken en realiseren van financieel haalbare oplossingen op maat. Hierbij zijn we als geen ander in staat om – binnen de gestelde kaders – de technische en functionele eisen en wensen te laten samengaan met het design-aspect.

Ruime ervaring en expertise met betrekking tot materialisering, constructies en detaillering, gekoppeld aan de laatste ontwikkelingen en trends, biedt ons de mogelijkheid om gericht en efficiënt de meest complexe uitdagingen aan te kunnen.

Zollinger Arnhem BV
Bezoekadres:
Nijverheidstraat 56
6681 LN Bemmel
E. info@zollinger.nl
T. 026 325 33 23
W. www.zollinger.nl/