WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Wood Originals BV

Wood Originals is opgericht uit liefde voor het vak en de wens om mooie en kwalitatief hoogwaardige interieurs te maken. Dat doen we op een moderne, maar zeker ook nog steeds op een ambachtelijke manier. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd is, samen met onze vaste leveranciers van materialen en vertrouwde adressen voor spuitwerk. Zo werken we al vele jaren bij verschillende bedrijven en nu dus ook bij Wood Originals. Komt u eens langs en ervaar zelf de gemoedelijke sfeer in onze werkplaats. Uw project is bij ons letterlijk in goede handen.

Keukens
We zijn gespecialiseerd in keukens op maat. Met eiland, zonder eiland, een hoekopstelling of een rechte wand, maar net wat het beste past in uw woning. Samen met u maken we een ontwerp dat precies bij u en uw kookgewoontes aansluit. De inbouwapparatuur leveren we desgewenst mee, daarbij zijn we niet gebonden aan een merk. Nee, u kunt kiezen wat u wil en wij bouwen het voor u in. Na de fabricage in onze werkplaats monteren we de keuken bij u thuis. Met onze hulp wordt uw keuken een plaatje.

Kasten
Garderobekasten, kasten met een haard erin, of een tv-meubel, het kan bij ons allemaal. Een werkkamer, een badkamer of het hele huis, we kunnen alles voorzien van meubels in dezelfde stijl zodat uw ruimte of huis een eenheid wordt en daardoor rust en sfeer uitstraalt. Of u nu gebeitst hout mooi vindt of juist kiest voor kasten gespoten in een kleur, de keuzes zijn eindeloos. Graag adviseren we u over de verschillende mogelijkheden.

Wood Originals BV
Bezoekadres:
Jules Verneweg 19B
5015 BE Tilburg
E. mail@woodoriginals.nl
T. 06 54 22 23 39
W. www.woodoriginals.nl/