WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Vorm Martini Groningen bv

Het creatieve team en productiebedrijf van VORM MARTINI is namelijk gespecialiseerd in de conceptontwikkeling, het ontwerpen en het realiseren van interieurs voor horeca en retail. Hierbij werken het creatieve team en het productiebedrijf onafhankelijk van en met elkaar. In zowel binnen- als buitenland hebben wij ons de laatste jaren sterk geprofileerd met vernieuwende concepten die succesvol blijken in deze veranderende markt. Hierbij is ‘beleving’ een kernbegrip.

Na het eerste gesprek gaat ons ontwerpteam, bestaande uit vormgevers, ruimtelijk en grafische ontwerpers, om tafel. Een multidisciplinair team dat nadenkt over alle aspecten van het design voor jouw merk.
We presenteren je een sterk concept en een moodboard, zodat ons idee in één oogopslag duidelijk wordt. Vervolgens gaan we het hele ontwerpproces stap voor stap met je door waarbij we na elke fase een overlegmoment hebben.

Daarnaast produceert VORM MARTINI maatwerk meubilair. Alle interieurs die wij ontwerpen zijn praktisch haalbaar, maakbaar en betaalbaar. Dat is het uitgangspunt aan de tekentafel, tijdens de productie en bij de realisatie.
Je kan gebruiken maken van de kwaliteiten van onze ontwerpstudio of ons productiebedrijf, maar natuurlijk ook van de combinatie van beiden.

Vorm Martini Groningen bv
Bezoekadres:
Rigaweg 2
9723 TH Groningen
E. vorm@vorm.com
T. 050-8200550
W. www.vormmartini.nl/