WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Vonder Interieur bv

Vonder is op de eerste plaats meubelmakerij. Met ambachtelijk vakmanschap maken we voor iedere opdrachtgever interieurs op maat, keukens, kasten, deuren en paneling. Projecten worden aangepakt met plezier en persoonlijke aandacht, inventiviteit en alle vakkennis die in de loop der jaren is opgedaan. In de modern geoutilleerde fabriek gaan traditioneel vakwerk en technische innovatie hand in hand. Zo kan er snel gewerkt worden voor grootschalige architectuur projecten, terwijl de houtverbindingen en de afwerking van het hout op ambachtelijke wijze geschieden. Met liefde voor het materiaal en aandacht voor het detail.

Vonder is ook vormgever die met de klant meedenkt. Architecten en ontwerpers vinden een partner om complexe projecten perfect uit te voeren. zee onderscheiden zich door de uitgebreide kennis van techniek en afwerking; dekkend gelakt, geborsteld, geolied of gepolitoerd, gebronsd of vernikkeld, met leer bekleed of voorzien van zijde; alles is ‘handmade en tailor-made’.

De werkplaats en showroom bevinden zich in Enter, waar de diverse collecties, de materialen en hun verscheidenheid aan afwerkingen te zien zijn. Evenzo kan een blik worden geworpen in de werkplaats, waar de ambachtsmensen de meubels op maat maken.

Vonder Interieur bv
Bezoekadres:
Vonderweg 23
7468 DC Enter
E. info@vonder.nl
T. 0547-381818
W. www.vonder.nl/