WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Visker Interieurbouw bv

In een korte tijd gegroeid van ambitieuze nieuwkomer tot een gevestigde naam in de regio. Visker Interieurbouw staat garant voor maatwerk; we werken met passie aan het interieur van uw dromen. Zo geven we vorm aan uw visie. Vorm, visie, Visker.

Historie
25 jaar geleden werd het fundament gelegd voor Visker Interieurbouw. Een nieuwkomer in meubelland, die in al die jaren zou uitgroeien tot een gevestigde naam die meubels op maat laten maken een nieuwe betekenis gaf. Een historie die hopelijk nog vele jaren vervolg gaat krijgen.

Het begin
Thieu Visker begon zijn onderneming ‘Visker Interieurbouw’ in 1992. Toentertijd werkte hij in Breda bij een organisatie die luidsprekerkasten produceerde. Hij had dus al ervaring op het gebied van exclusieve meubels en op een dag kreeg hij de mogelijkheid om het bedrijf over te nemen. In 1999 verhuisde hij naar het Munnikenhof in Terheijden, maar al snel groeide het bedrijf uit zijn jasje. Daarom kocht Thieu het pand aan de Bredaseweg 53, waar Visker Interieurbouw tot op de dag van vandaag gevestigd is.

De luidsprekerkasten zijn inmiddels verdwenen en Visker Interieurbouw heeft zich gespecialiseerd in exclusieve meubels die voor u op maat gemaakt worden. Het bedrijf is nog steeds groeiende en elke dag investeren we in een nog betere service. Zo maken we niet alleen uw wensen, maar ook onze eigen dromen waar.

Meubels op maat laten maken bij Visker Interieurbouw
Vandaag de dag hebben we geen specifieke specialisatie meer, zoals luidsprekerkasten. We gaan graag uitdagingen aan en zijn van alle markten thuis. Wilt u meubels op maat laten maken? Laat ons dan weten wat uw ideeën zijn!

Visker Interieurbouw bv
Bezoekadres:
Bredaseweg 53
4844 CK Terheijden
E. info@viskerinterieurbouw.nl
T. 076-5718236