WORD LID BEL ONS MAIL ONS

VDB Houtbewerking

Specialist in hout- en plaatbewerking
Een familiebedrijf, met de 2e generatie aan het roer. Hout is onze passie. Wij hebben er elke dag opnieuw plezier aan om uw idee te verwezenlijken. Met ons gedreven, creatief team en moderne machines realiseren wij de meest uiteenlopende projecten. Waarbij hout en plaatmateriaal steeds de gemene deler is. Wij staan voor korte en directe communicatie, flexibiliteit, efficiency en kwaliteit. 

Van onderdelen tot complete producten
Onze CNC-freesmachines vormen het kloppend hart van ons bedrijf. Aangevuld met een opdeelzaag en kantenlijmer kunnen wij u maximaal ontzorgen. We produceren losse onderdelen en halffabricaten, maar ook volledige eindproducten inclusief assemblage. Onze machines zijn geschikt voor bewerkingen van massief hout en plaatmateriaal, voor 2D/3D-frees-, 2D/3D-zaag- en 2D/3D-boorwerk. Hiermee kunnen wij al uw wensen realiseren.

Van idee tot en met transport
Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen. Vanaf uw idee naar ontwerp-of werktekening tot en met zaag- en CNC freeswerk, kantenlijmen, assemblage, spuitwerk, verpakking en transport.

Betrouwbaar, deskunidg en flexibel
We zijn al jaren een flexibele, onafhankelijke en betrouwbare toeleverancier en producent. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we al uw wensen. We adviseren u vrijblijvend en maken een duidelijke offerte op basis van ontwerp, aantallen en gewenst materiaal. Helder en duidelijk, zodat u weet waar u aan toe bent.