WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Warmerdam (van) Speciaal Meubilair bv

Al sinds de oprichting in 1978 maakt Van Warmerdam Speciaal Meubilair (WSM) molestbestendige maatwerkmeubels voor de zorg, het onderwijs en overheidsinstanties. Met onze functionele concepten, hoogwaardige producten en vakkundige aanpak ontwikkelen we speciaal meubilair voor ieder vraagstuk en ieder budget.

WSM biedt u een accurate dienstverlening. Onze projectadviseur komt bij u langs voor een goed advies. Met een eigen ontwerp-, productie- en montageafdeling zorgen we voor de juiste vertaling van uw idee naar een passend interieur. Dat is precies waar u als zorginstelling, school of overheidsinstantie behoefte aan heeft: WSM regelt het gewoon. Lijkt het u interessant om de werkwijze van WSM van dichtbij te zien, dan nodigen we u van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze productie- en montageafdeling in Tiel.

Om de kwaliteit, duurzaamheid en molestbestendigheid van ons speciaal meubilair te verbeteren, zoeken we continu naar vernieuwende productietechnieken. En zijn de materialen in de huidige markt niet voorhanden? Dan ontwikkelen we ze gewoon zelf. Ons 270°-scharnier is hiervan een prachtig voorbeeld. De riante draaihoek van dit scharnier zorgt ervoor dat ons speciaal meubilair nóg functioneler kan worden gebruikt.

Warmerdam (van) Speciaal Meubilair bv
Bezoekadres:
Faradaystraat 1
4004 JZ Tiel
E. info@wsm.nl
T. 0344 72 28 00
W. wsm.nl/