WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Assem (Van) Interieurbouw

Van Assem interieurbouw is met name actief binnen kantoorprojecten waarbij wij ons richten op de levering van het maatwerkmeubilair. Ook zijn wij een gewaardeerd producent van o.a. (grote series) locker- en archiefkasten, pantry’s en banken. Wij vormen een proactieve organisatie met zeer goede expertise op het gebied van techniek, projectmanagement en product- en materiaalkennis.

Naast de juiste technische performance en het naleven van een nauwgezette planning kunt u bij ons rekenen op gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. De medewerkers zijn allen goed opgeleid om hun taken optimaal voor u uit te voeren. Veiligheidseisen en (bouw-) normeringen spelen hierbij een belangrijke rol, evenals duurzaamheidseisen of procedures welke onze medewerkers tijdens de uitvoeringsperiode dienen te volgen.

Dit alles gerealiseerd dankzij het vrijwel volledig nieuwe machinepark en natuurlijk de professionele meubelmakers die regelmatig worden bijgeschoold en volgens de LEAN-methodiek werken. Van Assem staat in alle opzichten voor topkwaliteit. Wij zijn graag de sparring-partner voor architect en projectmanager!

Assem (Van) Interieurbouw
Bezoekadres:
Kantonnaleweg 30-34
3542 DC Utrecht
E. post@vanassem.nl
T. 030-2412255
W. www.vanassem.nl