WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Topline Beuningen BV

Topline maatwerkbladen is operationeel sinds 1 januari 2015 en is ontstaan ​​uit de fusie van Royal Stone Nederland BV en Marco Werkbladen BV.

Royal Stone
Royal Stone begon in 1993 in Oosterhout en verhuisde in 1995 naar een grotere productiefaciliteit in Doetinchem. In 2001 heeft Royal Stone een nieuwe moderne fabriek in
s-Heerenberg gebouwd. Dit werk werd in 2005 uitgebreid. In 2009 opende Royal Stone een tweede productiefaciliteit in de Heurne.

Marco Werkbladen
Marco Werkbladen startte in 1990 in Millingen am Rhein. In 2003 werd in Leuth een tweede productielocatie geopend, die in 2007 samengevoegd werd tot een nieuwe fabriek in Beuningen.

Topline maatwerkbladen
Topline maatwerkbladen is de complete leverancier van werkbladen voor keukens en badkamers. Ons assortiment omvat oa. composiet, graniet, keramiek, HPL, sima core, roestvrij staal, glas, geta core en massief hout. Topline maatwerkbladen staat voor kwaliteit, duurzaamheid, een goed prijsniveau en betrokkenheid bij onze klanten. Topline werkbladen worden exclusief verkocht door onze partnerbedrijven of keukenstudio’s in Nederland en Duitsland.
 * Wij verkopen niet aan particulieren.

Topline Beuningen BV
Bezoekadres:
Platinawerf 1
6641 TL Beuningen
E. info@toplinemwb.nl
T. 088 712 05 20
W. www.toplinemwb.nl/nl