WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Team 2 Interieurbouw

Een leuk en helder bedrijf is ons uitgangspunt, een bedrijf dat interessante, creatieve en kwalitatief goede meubels en interieurs bouwt. Dat willen we natuurlijk nog zo lang mogelijk blijven doen. Transparantie, betrouwbaarheid en een creatieve houding maken dat mogelijk.

Eigen werkplaats
Door onze vakmensen worden in de werkplaats uw maatwerk meubelen en/of interieurs gerealiseerd. Voorzien van de modernste apparatuur, waaronder een volledig geautomatiseerde CNC-freesmachine, kunnen wij uw ideeën omzetten in de mooiste en kwalitatief hoogwaardige producten. Hieraan staan jarenlange ervaring en een hecht team ten grondslag. Uiteraard is onze werkplaats schoon en veilig en beschikt de ruimte over een goed werkklimaat. Kom gerust een kijkje nemen!

Van ontwerp tot realisatie
Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om uw wensen en ideeën om te zetten in een goed ontwerp. Hiervoor werken wij samen met toonaangevende interieurontwerpers. Door onze jarenlange ervaring maken wij uw meubel(s) en/of interieurs niet alleen van hoge kwaliteit en mooi, maar ook praktisch bruikbaar. De ontwerpen worden door ons eigen team uitgewerkt in technische tekeningen. Met deze technische tekeningen realiseren onze vakmensen in de eigen werkplaats uw meubels. Uiteraard komen wij uw meubels en/of interieur op locatie monteren. Zodoende kunnen wij van begin tot eind van het proces onze kwaliteit waarborgen. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

 

Team 2 Interieurbouw
Bezoekadres:
Potklei 4
9351 VS Leek
E. info@team2leek.nl
T. 0594 510 657
W. www.team2leek.nl/