WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Struik & Hamerslag BV

Struik & Hamerslag is opgericht in 1964 en inmiddels uitgegroeid tot de nummer 1 specialist, voor hoge kwaliteit interieurs op land en in de superyacht industrie. Met een geschiedenis van een halve eeuw en meer dan 200 jacht interieur projecten. Meer dan 190 interieur specialisten worden ingezet over 2 state-of-the-art productie faciliteiten: een 7,000 m² afdeling in Nederland en een van 1,250 m² in het Verenigd Koninkrijk.

Met een geschiedenis van meer dan 55 jaar, hebben wij gewerkt aan veel prijswinnende projecten. De combinatie van onze ervaren werknemers, traditionele vakmanschap en de moderne productie technieken maakt ons de perfecte partner voor world-class interieurs. Een echte jacht liefhebben heeft een oog voor detail: “it is the detail which separates the ordinary from the extraordinary”.

Elk interieur is gebaseerd op de wensen van onze klanten en is daarom uniek. De zorgvuldige materiaal keuze gecombineerd met de brede ervaring van onze vakmensen, zorgt keer op keer voor een exclusief interieur. Wij eisen altijd het beste voor onze interieurs. Wat u kan verwachten van een industrie-benchmarkbedrijf…. Noblesse oblige.

Struik & Hamerslag BV
Bezoekadres:
Industriestraat 4
3291 CC Strijen
E. info@struikinteriors.nl
T. 078-6742800
W. www.struikinteriors.nl/