WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Stoffeerderij CoverWorks bv

Wij maken buitengewone bekleding
CoverWorks wil altijd vooroplopen in de bekledingsindustrie. Wij produceren slim, snel en duurzaam. CoverWorks zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden van geavanceerde technologie, vakmanschap en langetermijnpartnerships.

Ingewikkelde jacht interieurontwerpen schrikken ons niet af. Ze motiveren ons juist! We blijven voortdurend opzoek naar nieuwe ontwikkelingen om nog meer unieke producten te ontwikkelen. We helpen dromen te realiseren.

Stofferen is een ambacht, dat – zoals elk ambacht – vraagt om jarenlange ervaring. Voor jachtstoffering is state-of-the-art techniek essentieel. Dat vraagt om continue innovatie van het maakproces.

CNC-stiksels
Met behulp van state-of-the-art CNC-stikseltechnologie realiseren we de hoogste precisie in elk ontwerp dat de klant wenst. Met onze uitgebreide ervaring weten we hoe we het maximale uit technische mogelijkheden halen.

3D-foam shaping
Door middel van een KUKA freesrobot kan iedere vorm geautomatiseerd alle 3D-schuimvormen gerealiseerd worden.

Met de hand gevormd
We gebruiken traditionele technieken om leer rond een mal te vormen. Het is vergelijkbaar met de manier waarop handgemaakte Italiaanse schoenen worden gevormd om perfect te passen.

3D-meettechniek
Omdat maatvoering essentieel is, meten we alle opdrachten met onze 3D-meettechniek. Wij digitaliseren de gewenste bekledingsontwerpen en snijden stoffen met onze CNC-snijmachine.

Perfectie in maatwerk
Hoe groter de uitdaging, hoe leuker we het vinden. Hoe ongewoon het ontwerp ook is, wij leveren hoogwaardig maatwerk van perfecte kwaliteit.

Teamwerk zorgt voor perfectie
Een succesvol resultaat behaal je met synergie: een optimale afstemming van techniek, materialen en machines, ontwerp en uiteraard het team. De ruim 30 vakspecialisten van Zeilmakerij CoverWorks leveren de hoogste kwaliteit aan onze klanten – iedere dag weer.

De ontwerpers
Altijd uitgedaagd om het ontwerp verder te perfectioneren, in nauwe samenwerking met superjacht designers.

CoverWorks is de toonaangevend expert in het ontwerpen en produceren van bekleding. We worden graag uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denk

Stoffeerderij CoverWorks bv
Bezoekadres:
Veerpolder 1d
2361 KV Warmond
T. 071-4074940