WORD LID BEL ONS MAIL ONS

S.D.O. Werkt – Achterhoek B.V

De oprichters van SDO Werkt hebben de overtuiging dat veel meer mensen met een beperking in onze samenleving van toegevoegde waarde kunnen zijn. Daardoor kunnen zij enerzijds bijdragen aan de samenleving en anderzijds zichzelf ontwikkelen en zich een nog meer waardevol individu voelen.

Door een goede organisatie met kennis van processen en logistiek en een duidelijk winstoogmerk te mengen met de inzet van mensen met een beperking, kan een duurzame winstgevende beweging ontstaan waardoor een breed scala aan werkzaamheden tegen een laag tarief in Nederland worden uitgevoerd i.p.v. in lageloonlanden.

Doelstellingen
SDO Werkt wil de volgende doelen bereiken:

  • Positieve inzet en leerschool voor mensen met een beperking waardoor volgens een nog te definiëren groeiplan een jaarlijkse groei is van inzet van deze mensen uit diverse gelederen.
  • Winstgevende organisatie vanaf de start en daardoor zelfredzaam en langdurig.
  • Activiteiten uitvoeren voor klanten tegen een duidelijk lager tarief dan in Nederland gebruikelijk is. Daardoor bereiken dat er een snelle groei aan activiteiten is en dus voldoende plek voor mensen met een beperking die een werkplek zoeken.
  • Klanten de kans zien dat ze activiteiten binnen hun budget in Nederland kunnen uitbesteden met een hoge (logistieke) service.
S.D.O. Werkt – Achterhoek B.V
Bezoekadres:
Sint Jansgildestraat 16
7037 DM Beek (Montferland)
E. info@sdowerkt.nl
T. 0316-241430
W. www.sdowerkt.nl/