WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Robustiek Wonen

In 2017 zocht Tim naar een robuuste (en niet al te dure) salontafel voor zijn woning. Hij besloot om zelf een houtblad in te kopen en ging aan de slag. Bij het zien van het prachtige eindresultaat vroegen familie en kennissen of hij er ook meerdere kon maken…

Al gauw merkte Tim dat er een enorme vraag was naar luxe robuuste op-maat-gemaakte meubelen en haalde zijn commerciële broer Rick erbij, om te kijken naar mogelijkheden om van een hobby een echte onderneming te maken.

Echt vakmanschap en een optimale klanttevredenheid zijn vanaf het begin af aan ons doel geweest. Wij willen dat onze klanten hun ideale meubel zelf kunnen samenstellen bij ons. Daarom halen we alle producten rechtstreeks uit de fabrieken en bewerken we ze zelf tot een prachtig meubelstuk. En omdat we onze kosten liever niet willen verspillen aan dure winkelruimte kunnen we ze ook nog tegen de scherpste prijzen aanbieden.

Sinds we ons assortiment eind 2019 zijn gaan uitbreiden met grenen & eikenhouten eettafels met stalen onderstellen is het erg hard gegaan. Sinds die tijd hebben we een hecht team met slimme vakmensen samengesteld en zijn we verhuisd naar een groter pand aan de Constructieweg in Huizen. Vandaag de dag hebben we een bescheiden showroom waar je onze mooiste meubels kunt komen bekijken & proberen. 

Robustiek Wonen
Bezoekadres:
De Nieuwe Vaart 36
1401 GR Bussum
E. info@robustiekwonen.nl
T. 085 025 0035
W. www.robustiekwonen.nl/