WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Meuviro Interieurbouw

Sinds 1960 is Meuviro Interieurbouw actief in het bedenken en realiseren van totaalconcepten en Maatwerk Interieur voor horeca, Leisure markt, kantoor- en winkelpanden. Vanuit onze eigen productiefaciliteit in Breda bedienen we naast deze zakelijke markt ook particuliere klanten van een volledig Interieuradvies en bijbehorend maatwerk.

Meuviro Interieurbouw onderscheidt zich door haar turn-key dienstverlening. Alle betrokkenen kunnen door ons gecoördineerd worden. Wat wij bedenken voeren wij ook uit. Onze vakmensen staan garant voor een kwaliteitsproduct. Of het nu gaat om een volledig turn-key project of slechts een simpele aanpassing. “Wij doen de deur pas achter ons dicht als de opdrachtgever tevreden is”
In de loop der jaren heeft Meuviro Interieurbouw zich gericht op het verwezenlijken van totaaloplossingen. Daarmee is Meuviro Interieurbouw ook de ideale partner voor de begeleiding van het gehele inrichting proces. Met oog voor detail en functionaliteit met daarboven op jaren lange expertise bent u bij Meuviro aan het juiste adres als partner voor uw project.

Meuviro Interieurbouw is volop actief in diverse branches waar zij de nodige knowhow en expertise heeft opgebouwd. Lees meer over de diverse branches waar Meuviro actief is.

Meuviro Interieurbouw
Bezoekadres:
Minervum 7487
4817 ZP Breda
E. info@meuviro.nl
T. 076-5213450
W. www.meuviro.nl/