WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Kor keuken & interieur

Op de meubelvakschool in Friesland ontdekte ik mijn liefde voor hout. Via verschillende stages en werkplekken bekwaamde ik me in het ambacht. Vlak daarna startte ik mijn eigen bedrijf. Ik kon er veel van mijn creativiteit in kwijt. Zelf contact hebben met de klant en samen zoeken naar meubel-oplossingen op maat vind ik nog altijd een prachtig onderdeel van mijn werk als interieurbouwer.

“Kun jij voor mij een keuken maken?”
Eén van mijn eerste opdrachten was het maken van een keuken. Voor het eerst was ik betrokken bij het gehele proces: van ontwerp, tekenen en het ambachtelijke werk in de werkplaats naar installatie van de keuken bij de mensen thuis. Dat was een geweldige ervaring. Ik leerde veel en het smaakte naar meer. Tevreden klanten bleken de kroon op mijn werk.

Van meubelmaker tot interieurbouwer in Friesland
Vakmanschap en creativiteit staan centraal sinds ik in 2011 mijn eigen meubelmakerij in Friesland begon. Keuken- en Interieurbouw Kor Lautenbag heet mijn bedrijf tegenwoordig, gevestigd in Jistrum/Wijnjewoude. Het maken van keukens is na die eerste opdracht een specialiteit geworden, maar ook inbouwkasten, wandkasten, tv-meubels en tafels hebben velen mij ondertussen laten maken.

Handgeschaafde houten meubels
Mijn handgeschaafd eikenhout wordt alom gewaardeerd. Het geeft houten keukens en meubels een nostalgische uitstraling. Moderne ‘witte hoogglans keukens’ maak ik echter met evenveel passie. Zwart-mat natuurlijk ook, want interieurbouw op maat, dat is wat ik lever.

 

Kor keuken & interieur
Bezoekadres:
Jisteboerewei 9
9258 GT Jistrum
E. info@korlautenbag.nl
T. 0512 35 43 34
W. korlautenbag.nl/