WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Koak Design

Koak Design van Frank en Sandy Sonnemans is absoluut geen alledaags keukenbedrijf. Hun prachtige woning in Abbenbroek fungeerde jarenlang als showroom, van IKEA-onderdelen maken zij exclusieve keukens en de klanten zijn vaak avontuurlijk ingesteld en creatief. “Het zijn mensen die van kwalitatief mooie spullen houden, maar niet gelijk de hoofdprijs willen betalen. Wij zijn zeker geen standaard keukenleverancier”

Onze specialiteit: maatwerk creëren op basis van IKEA-kasten.

Wie op zoek is naar een moderne eiken keuken, maar geen massief houten portemonnee heeft, zou eigenlijk eens een kijkje in de keuken moeten nemen van Sandy Sonnemans’ woonboerderij. Haar eigen kookvertrek is namelijk ook gelijk de voorbeeldkeuken van Koak Design. Het bedrijf aan huis maakt massief eiken keukendeuren en panelen op basis van voormamelijk IKEA Metod-keukens. Een betaalbare oplossing met een exclusieve uitstraling. Sonnemans: “Op basis van een ontwerp van de klant, liefst met behulp van de IKEA-keukenplanner, maken we de eiken delen voor een nieuwe keuken”

Dat haar eigen keuken jarenlang heeft gefungeerd als showroom, daar heeft Sandy niet zo veel moeite mee. “Dat komt door het type klanten dat wij aantrekken. Het zijn mensen die van kwalitatief mooie spullen houden, maar niet gelijk de hoofdprijs willen betalen. Inmiddels ontvangen wij onze klanten in een aparte showroomkeuken aan de Gemeenlandsedijk 14b in Abbenbroek.”