WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jac Blom BV

Jac Blom is oorspronkelijk opgericht in 1830 als kuiperij en fabriek van zuivelgereedschappen en wasmachines in Woerden. Hier werden karnmachines, botervloten , roomvaten, kaaskuipen en wasmachines gemaakt voornamelijk van teakhout.

Later toen de kaaskuipen en wasmachines verder zijn gemoderniseerd heeft Jac Blom BV zich gespecialiseerd in het vervaardigen van plantenkuipen en sierkuipen. Met name voor orangeriën, langs oprijlanen, botanische tuinen, paleistuinen en bij particulieren.

Onze kuipen zijn o.a. te vinden bij de Hortus Botanicus in Amsterdam, paleis het Loo en Twickel. Tegenwoordig worden de meeste van onze plantenkuipen vervaardigd van 100% Accoyahout® Een houtsoort die wordt verkregen uit snelgroeiende en duurzaam beheerde bossen met een duurzaamheid heeft die beste tropische hardhoutsoorten overstijgt. Met de uitvinding van Accoyahout kunnen we met een gerust hart hout gebruiken voor de productie van onze plantenkuipen.

Jac Blom BV is inmiddels gevestigd in Alphen aan den Rijn en uitgegroeid tot een modern en veelzijdig interieurbedrijf. Samen met SB Interieur zijn wij sterk in maatwerk interieur. Naast uitgebreide kennis van houtsoorten beschikken wij over creativiteit en vakmanschap voor het vervaardigen van de plantenkuipen en uw maatwerk interieur.

Jac Blom BV
Bezoekadres:
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn
E. info@jacblom.nl
T. 0172-477038
W. www.jacblom.nl/