WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Issos Interieurbouw

Issos Interieurbouw is sinds haar oprichting in 1992 uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse interieurbouw. Wij realiseren uiteenlopende interieurprojecten voor gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wij doen dit met een trots en enthousiast team van circa 35 medewerkers, te midden van een grote kring van bewezen specialisten. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer, in het middelpunt van grote economische activiteit en vlakbij Schiphol. Wij staan bekend om onze spraakmakende interieurprojecten en de productie van maatwerkmeubilair, met het hoogste niveau van technische uit- en afwerking. Wij gaan verder waar anderen het voor gezien houden ……

Unieke combinatie interieurbouw en bouw
Wij zijn, naast interieurbouwer, ook bouwkundig aannemer. Door deze unieke combinatie ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig. Immers, bouwtechnische ingrepen hebben vaak consequenties voor een interieur. Door ons “one-stop-shop” principe overzien wij het gehele proces. Hierdoor komen opdrachtgevers nooit voor verrassingen te staan. Bouw en interieur gaan bij ons hand in hand.

Expert in beveiligde omgevingen

Daarnaast is Issos expert op het gebied van werken in beveiligde omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan Ministeries, ambassades in binnen- en buitenland, bankkantoren en Amsterdam Airport Schiphol. Onze teamleden zijn te allen tijde op de hoogte van de meest recente veiligheidsvoorschriften en gewend te werken in High Risk omgevingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Bij Issos is MVO geen afdeling, maar een mentaliteit. Het belang van duurzaam werken gaat ons na aan het hart en wij houden dus te allen tijde rekening met de maatschappelijke effecten van onze bedrijfsactiviteiten. Wij willen, ook in de toekomst, werken op een verantwoorde manier, rekening houdend met People, Planet en Profit en zijn constant en bewust op zoek naar manieren om onze bedrijfsvoering te verbeteren. Het toewerken naar een zo circulair mogelijke bedrijfsvoering zien wij als een uitdaging voor de toekomst die wij graag aangaan!”

 

Issos Interieurbouw
Bezoekadres:
Molenvlietweg 18
1432 GW Aalsmeer
E. info@issos.nl
T. 0297-343000
W. www.issos.nl/