WORD LID BEL ONS MAIL ONS

IntoWood

IntoWood is een bedrijf waar de passie voor hout centraal staat. Uw ideeën zijn de basis voor elk product. IntoWood in korte tijd uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar uw ideeën worden gecombineerd met vakmanschap. Het intoWood team bestaat inmiddels uit interieurontwerpers, interieurbouwers en werkvoorbereiders. Mooie dingen willen maken, dat is de drijfveer achter intoWood.

Service
Door persoonlijk contact en oog voor detail bieden wij een optimale service en realiseren wij uw wensen. Perfectionisme, bereikbaarheid en een vast aanspreekpunt is daarbij vanzelfsprekend. Bij oplevering van het project zorgen wij dat wij u met een glimlach verlaten!

Vakmanschap
Met liefde voor het vak en een passie voor hout worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle door IntoWood gerealiseerde interieurs een unieke uitstraling hebben en aansluiten bij de wensen van de klant.
Wij investeren in vakmanschap. Dit betekent dat het team van intoWood diverse scholingen en cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op interieurgebied. IntoWood is SBB gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen iets te mogen leren. Het intoWood team is een hecht en daadkrachtig team. Door de intensieve samenwerking, enthousiasme en interesse om van elkaar te leren worden de mooiste eindresultaten voor de klant gerealiseerd.

Maatwerk
Wij denken met de klant mee over maatwerk winkelinrichting, horeca inrichting, kledingkasten, meubels en keukens. Van rustieke landelijke inrichtingen tot strakke moderne inrichtingen tot totaalconcepten. Het idee van de klant is de basis van elk project. Samen met de klant werken we dit idee uit tot de realisatie van de woonwensen. Omdat wij contacten hebben met stoffeerders, architecten, electriciëns, loodgieters, schilders, stucadoors en spuiters en beschikken over een eigen spuitcabine en CNC frees zijn de mogelijkheden bij intoWood eindeloos.

IntoWood
Bezoekadres:
Nijverheidsweg 13
4879 AP Etten-Leur
E. info@intowood.nl
T. 076-7620063
W. www.intowood.nl/