WORD LID BEL ONS MAIL ONS

INTOS interior solutions

INTOS interior solutions is specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt.

– Full-service –
INTOS opereert full-service. Daardoor kunnen we voor complexe projecten het volledig projectmanagement verzorgen en tevens alle afzonderlijke disciplines van concept- en productontwikkeling, tot engineering, productie, installatie en onderhoud.

– Jarenlange ervaring –
Sinds de oprichting in 1991 heeft INTOS diverse uiteenlopende projecten gerealiseerd voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland waaronder overheden, luchthavens, banken, winkels, hotels en restaurants, musea en theaters, onderwijs-, onderzoeks- en zorginstellingen.

– Kennispartner –
Door de jarenlange ervaring fungeert INTOS als ervaringsdeskundige en kennispartner voor opdrachtgevers. Dit komt mede door de koploperspositie die INTOS nastreeft op het gebied van innovatie. In eigen beheer en in samenwerkingsverband ontwikkelt INTOS vernieuwende interieuroplossingen.

– Locatie –
INTOS is met haar hoofdkantoor gevestigd in Haarlem, waar ruim 140 medewerkers werkzaam zijn en 12.000 m2 aan werkplaats beschikbaar is om unieke meubels en interieuronderdelen te maken. Tevens heeft INTOS een projectvestiging in Dubai. Daarmee is INTOS één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland.

INTOS interior solutions
Bezoekadres:
Waarderweg 44
2031 BP Haarlem
E. intos@intos.nl
T. 023-5319039
W. www.intos.nl