WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Intermontage

Intermontage realiseert complete interieurs. Wij zijn gespecialiseerd in systeemwandensysteemplafonds en maatwerk interieur, allemaal onder één dak.

Wij verkopen, produceren, leveren en monteren een breed scala aan producten als luxe systeemwanden, glazen systeemwanden, gesloten wanden, mobiele paneelwanden, metalstud wanden, systeemplafonds, maatwerk interieur; kasten, balies (winkelinterieur), pantry’s en akoestische voorzieningen. Ook wordt vaak de vloerafwerking en het schilderwerk bij ons ondergebracht. Wilt u de profielen op kleur dan schakelen wij de afdeling poedercoating in. Tevens hebben wij de beschikking over een interieurafdeling voor het maken van een compleet interieur. Daarnaast nemen wij regelmatig de coördinatie van een totaalproject op ons.

Wij beschikken over eigen productielijnen op ons terrein in Terwolde. Voor al uw wensen hebben wij de juiste oplossing. De vele soorten systeemwanden, systeemplafonds en maatwerk meubels worden in ons Interieurcentrum in Terwolde getoond.

Een tweede en ondersteunende vestiging van ons vindt u in Borne.

Als familiebedrijf geven wij vorm aan uw identiteit. Onze mensen geven de oplossingen waarmee wij, in eigen huis, een compleet interieur realiseren, waarin medewerkers en klanten zich thuis voelen.

 

Intermontage
Bezoekadres:
Twelloseweg 77-G
7396 BM Terwolde
T. 0571-29 14 80
W. intermontage.nl/