WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Interieurbouw Haklander BV

Met een high tech machinepark zijn wij over op 80 procent automatisering. Opdrachten kunnen eenvoudiger en efficiënter worden uitgevoerd. De doorlooptijd van onze productie is beperkt tot maximaal acht weken en de kans op fouten met 75% verminderd. Haklander Interieurbouw garandeert continuïteit en leverbetrouwbaarheid, of dat nu gaat om kleine of grote projecten.

Haklander Interieurbouw is specialist in het produceren en monteren van meubels, van stukwerk tot gerenommeerd project. We voeren al onze werkzaamheden uit in onze eigen fabriek in Harderwijk. Onze montagewerkzaamheden worden uitgevoerd bij u op locatie, door onze eigen interieurbouwmonteurs.
Haklander is al ruim 25 jaar actief als interieurbouwer. De afgelopen jaren groeide het interieurbouwbedrijf uit tot een zeer vakkundig en bloeiend bedrijf dat werkt voor de Retail, Zorg, Horeca en B2B. Ons werk is o.a. terug te vinden in hotels, praktijken, kantoren en winkels. Erik Hop en Cornelis de Kruijf werken dagelijks aan een vooruitstrevende organisatie, dat haar opdrachtgevers deskundig en professioneel bedient.