WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Interieur Oost

Wij vertellen je met alle plezier over Interieur Oost. Maar het draait natuurlijk allemaal om jou. En dat blijft zo gedurende ons werk. Jouw wensen en ideeën blijven centraal staan, of wij nu ontwerpen, bouwen of monteren. Zo werken we gezamenlijk toe naar een uniek eindresultaat.

Maatwerk
Jouw wensen overgieten wij met onze expertise en ervaring. We schetsen, visualiseren en maken uiteindelijk hetgeen waar jij van droomt. Het voordeel van maatwerk? Er zijn geen beperkingen, want wij ontwerpen vanaf scratch alles zelf. Keukens, badkamers, kasten, maar ook complete ruimtes inclusief de verlichting en afwerking. Rust, symmetrie en eenvoud in onze ontwerpen zorgen voor de optimale balans en de gewenste sfeer. Je hebt altijd een uniek interieur.

Serieproductie
Door onze kennis en ervaring in en van materialen en materiaalbehandeling, ontwerpen en produceren wij ook zonder problemen – én voor een zeer gunstig tarief! – serieproductie van meubels. Hier ontmoeten ambacht en efficiency elkaar. Zowel de zakelijke klant als de consument, profiteert bij serieproductie van aantrekkelijke prijzen, zonder in te boeten aan deskundigheid, kwaliteit en uitstraling.

Interieur Oost
Bezoekadres:
De Bleek 36
7468 DL Enter
T. 0547 388158
W. www.interieuroost.nl/