WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Horjus Paneel & Meubel bv

Opgericht in 1995 door vader Douwe en zoon Marcel Horjus. Sinds februari 2006 wordt het familiebedrijf geleid door Marcel Horjus. Kenmerkend aan dit prachtige familiebedrijf is de langetermijnvisie, betrokkenheid en passie voor het vak. Door de gedrevenheid van al haar medewerkers wordt er creatieve meegedacht en probleemoplossend gehandeld. “Bij Horjus Paneel & Meubel bv staat de klant echt centraal.” Dit alles resulterend in een maximale klanttevredenheid en langdurige relaties.

Horjus Paneel & Meubel bv beschikt over een uitermate modern machinepark en zal blijven streven naar betere en efficiëntere machines die een aanvulling zijn voor interieur bouwend Nederland.  Als toeleverancier van onder meer projectinrichters, interieurbouwers en (kantoor) meubelfabrikanten wordt er zowel op de details als op het geheel gelet. Dit doet men tot alles klopt.

De kracht van Horjus Paneel & Meubel bv ligt in het seriematig machinaal verwerken van alle denkbare plaatmaterialen tot (tafel)bladen en panelen. Doordat men de beschikking heeft over een assemblagelijn kunnen deze panelen tot kasten, bureaus of complete keukens afgemonteerd geleverd worden.

Voor een optimale samenwerking bent u bij Horjus Paneel & Meubel bv aan het juiste adres.

Horjus Paneel & Meubel bv
Bezoekadres:
de Alde Mar 16
9035 VP Dronrijp
E. info@horjusdronrijp.nl
T. 0517-390425
W. www.horjusdronrijp.nl/