WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Hoogendoorn MBI bv

Hoogendoorn behoort al ruim 50 jaar tot één van de meest vooraanstaande scheepsbetimmeraars en interieurbouwers in Nederland.

Met ruim 150 professionele en gedreven mensen is Hoogendoorn MBI in staat om projecten op adequate wijze en met de meest mogelijke zorg te realiseren. Alle facetten van het interieurbouwproces vinden plaats onder één dak in Werkendam. Als bedrijf is Hoogendoorn FSC, VCA en ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.
Wij zijn als familiebedrijf actief voor tal van opdrachtgevers, van hotels tot bancaire instellingen, van zorginstellingen tot ministeries. En u komt ons ook op luchthavens en in de automotive branche tegen. De sector Maritieme Betimmeringen neemt binnen de onderneming een prominente plaats in. De roots liggen in de binnenvaart, zowel luxe particuliere binnenvaartschepen als rederijschepen. Naast de binnenvaart is Hoogendoorn MBI de laatste jaren sterk gegroeid in offshore projecten.
Zowel coasters, kraanschepen, accommodatieschepen en werkplatformen als luxe jachten en passagiersschepen staan op een lijst van recent opgeleverde projecten. Desgewenst is het ook mogelijk het totale interieur (wanden, deuren, plafonds, meubels, stoffering etc) als pakket aangeleverd te krijgen, wereldwijd.

Hoogendoorn MBI bv
Bezoekadres:
Beatrixhaven 35
4251 NK Werkendam
E. info@hoogendoorn-mbi.nl
T. 0183-308383
W. www.hoogendoorn-mbi.nl/